Koirat

Kleinspitz

CIMG5458            CIMG5058

Utuviuhti ”Cindy” syntynyt 12.9.2012

Cindy on pienikokoinen tyttönen, joka on aivan äärimmäisen kiltti, mutta todella haukkuherkkä. Välillä mennään sata lasissa, mutta osaa myös rauhoittua syliin nukkumaan. Rakastaa Aadan kanssa leikkimistä ja oppinut Aadalta tapoja, niin hyvässä kuin pahassakin. Pieni pomppueläin, joka hyppii kokoonsa nähden todella korkealle.
CIMG5049          CIMG5679

Ralettes Schneerose ”Aada” syntynyt 3.11.2010

Aada on meidän perheessä se, jolta puuttuu melkein kokonaan itsesuojeluvaisto. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää Aadan kanssa. Yrittää pomottaa vanhempia narttuja. Toisaalta Aada on taas hyvin hellyydenkipeä ja rakastaa rapsutuksia ylikaiken. Haluaa aina olla kaiken keskipiste, oman perheen lellikki. Cindyn tullessa meille, otti pikkutytön heti suojiinsa ja heistä onkin tullut parhaat kaverit sittemmin. Aadalle oli alkuun järkytys, kun Cindy oli ensimmäinen koira joka ei aina luovuta Aadalle kaikkia lelujaan. Aadalla on ollut yksi pentue. Synnytyksessä oli ongelmia, mutta emona Aada oli mitä mainioin ja jaksoi hoitaa ja peuhata pennun kanssa siihen asti, että pentu lähti uuteen kotiin.
Kira

CIMG6888 (2)

Grand Matador Chakira ”Kira” syntynyt 21.2.2009

Kira on ensimmäinen kleinspitzini. Kira on luonteeltaan aivan mahtava koira, joka rakastaa kaikkia ja kaikki rakastavat sitä. Kiran pieni ja suloinen olemus ei jätä ketään kylmäksi. Kira oppii todella nopeasti uusia asioita. Sen kanssa olenkin treenaillut agilitya ja tokoa jonkin verran. Kotona Kira on rauhallinen ja meinaa jäädä joskus muiden jalkoihin kiltin luonteensa takia. Kira ei ole käynyt näyttelyissä kuin pari kertaa värivirheen vuoksi. Kira saa myös reverse sneezing -kohtauksia melko usein.